Sijainnin tyyppi määräytyy huoneen koon ja kokoonpanon sekä viestintäpaikkojen, vesijohtojen ja viemärien sijainnin mukaan. Huonekaluja on mahdollista laittaa kahdelle vastakkaiselle puolelle vain, jos niiden välillä on vähintään 80-90 cm vapaata tilaa, äärimmäisessä tapauksessa 70 cm riittää. Muuten se on liian täynnä ja hankalaa.
Pienissä keittiöissä yleisimpiä ovat kahdenlaisia keittiökokonaisuuksia: lineaarinen ja kulma-L-muotoinen. Peninsulars sopii joskus melko hyvin. Tämä "niemimaa" voidaan tehdä baarin tai pienen pöydän muodossa. Tämä on usein hyvä tilaisuus tehdä ruokailutila pienessä tilassa. Loput kolme keittiötyyppiä ovat keskikokoisia tai suuria keittiöjä, mutta tämä ei tarkoita, että huonekaluja ei voida sijoittaa lineaarisesti tai kulmikkaasti niihin.
Miten järjestää
Tutkimuksissaan tutkijat pääsivät naisten käyttäytymiseen keittiössä. He huomasivat, että lähes puolet ajasta - 45% - emäntä on lähellä pesuallasta. Sinun ei tarvitse olla tiedemies sanoa, että pesun lisäksi hän kiinnittää usein huomiota jääkaappiin ja uuniin. Nämä kolme kohdetta ovat avain keittiön suunnittelussa. On järkevää asettaa pesuallas keskelle ja jääkaappi ja liesi sivuille. Tämä trio muodostaa kolmion ja näiden kohteiden välillä on työpintoja. Tämän järjestelyn avulla voit viettää vähemmän aikaa liikkumiseen ja sopivammin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.