Optimaalinen lämpötila sadon säilyttämiseksi voidaan pitää +1 - +5 astetta. Lisäksi loggialla tai langallisella parvekkeella on oltava ilmanvaihtojärjestelmä.
Koska perunat, porkkanat ja muut kasvikset aiheuttavat runsaasti kosteutta varastoinnin aikana, niiden on annettava tiettyjä ehtoja. Älä unohda, että peruna pelkää suoraa auringonvaloa. Kuori muuttuu vihreäksi, ja vihannekset ovat vaarallisia käyttää.
Porkkanat kellarissa kaadetaan hiekkaan. Ennen kuin ne asetetaan, ne leikkaavat yläosat ja asettavat ne niin, että yksittäiset juuret eivät kosketa. Hyvin siedetty paneminen roskiin ja punajuuriin. Valkosipulia olevat sipulit taitetaan verkkoon tai kudotaan punosiksi ja ripustetaan.
Kaalia voidaan säilyttää pitkään hyllyillä, kun varret on katsottava ylöspäin.
Perunoiden valmistus välilehdelle talvella
Jos mukulat kasvatetaan itsenäisesti, ne täytyy kaivaa aurinkoisessa, kuivassa säässä. Tämä auttaa kuivaamaan ihoa ennen loggiaa. Jos sää ei salli, sinun on jatkettava kuivausprosessia ilmastoidussa huoneessa. Muutama viikko riittää. Kuivumisen vuoksi mukulat säilytetään pidempään ja vähemmän sateisiin.
Seuraava vaihe on sadon lajittelu. Keskikokoiset hedelmät sopivat pitkäaikaiselle säilytykselle loggialle. Pinnalla ei saa vaurioitua. Hedelmiä, joissa on vaurioita, tallennetaan erikseen ja niitä käytetään ensin. On parempi olla varastoimatta suuria mukuloita, koska ne menettävät makunsa nopeammin. Ei sovellu kirjanmerkkeihin talvella ja varhaislajittelevilla lajikkeilla, ne eivät ole pitkään.
Varastointiin tarkoitettujen kellareiden tyypit
Kaupungin asukkailla on harvoin mahdollisuus säilyttää puutarhatuotteita todellisissa kellareissa, joten niiden ulospääsy on käyttää laajennuksia talven kirjanmerkiksi. Myymälänä voit käyttää erilaisia näkemiä kovia ja pehmeitä astioita. Alla kuvataan joitakin vaihtoehtoja.
Pehmeä kellari
Yksinkertaisin vaihtoehto on ostaa valmiita pehmeitä tuotteita varastointia varten. Tuottajat tuottavat joustavia säiliöitä, joissa eri vihannekset säilyvät hyvin. Niissä on lämmitysjärjestelmä, ja ne eivät salli tuotteiden jäätyä myös äärimmäisessä kylmässä. On toivottavaa, että vain loggian lasi, koska he pelkäävät saostusta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.