maanantai 7. toukokuuta 2018

Kasvaa kuumaa pippuria kotona

Kasvattajien fantasia-lento uusien karvaspippurien lajikkeiden kasvatuksessa on todella rajaton! Eri värejä saatiin: vihreää, keltaista, oranssia, minkä tahansa värin punaista ja jopa mustaa ja purppuraa paprikaa ("Black Pearl" - jopa lehdillä on musta ja violetti). Valinnan toinen suunta on lisätä tai päinvastoin alentaa kapsaisiinin määrää hedelmissä.

Tähän mennessä painovoiman mestarit ovat USA: n valintalajikkeita - "Carolina Reaper" ja brittiläisen kasvattajan Gerald Fowlerin - Naga Viperin - äidinkieli.

Hyväksytyn kymmenen pisteen asteikon mukaan he käyttävät korkeinta kymmenesosaa. Ne ovat myös johtajana amerikkalaisen kemisti Sokovillin (Skavill) mittakaavassa, joka ehdotti pippurin pysyvyyden määrittämistä laimentamalla yhden gramman pippuria jauhetta veteen. Se osuus, jolla polttava tunne lakkaa olemasta, ja se on osoitus Skavillan polttava tunne.

"Carolina Reaperin" tunteen pysäyttämiseksi sen jauhe ei enää saisi laimentua 180000 kertaa! (lähes kaksi tonnia vettä). "Naga Viper" on edelleen kolmasosa korkeampi kuin sen kirous. Jos haluat maistaa tätä pippuria, kasvattaja ottaa kuitin, jossa todetaan, että vapaaehtoinen on oikeassa mielessä ja jolla on erinomainen terveys.

Kasvaa kuumaa pippuria kotona

Agrotechnika katkera paprika

Kasvava paprika kotona voi olla ympäri vuoden. Kylmänä vuodenaikana se kukkii ja kantaa hedelmiä ikkunalaudalle, ja lämmin kausi siirtyy parvekkeelle tai loggialle. Siementen valmistus on perinteistä useimmille taimet, joita kasvit ovat kasvaneet. Se alkaa helmikuun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Käsittely pimeässä purppurassa kaliumpermanganaatin liuoksessa (1: 1000) 20-30 minuutin ajan, pesu, kasvun stimuloijan käsittely ja istutus ruukuissa. Et voi odottaa siementen sylkemistä. Niillä on melko hyvä itävyys jopa useita vuosia kestäneen säilytyksen jälkeen kuivatussa podissa.

Paprikoiden maa on hedelmällinen, orgaanisilla lannoitteilla kyllästetty, riittävän kevyt ja löysä, jotta varmistetaan hyvä pääsy juuriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Mielenkiintoinen