Pellin korkeus valitaan laatikon leveyden perusteella. Normaalin lämmön varmistamiseksi tarvitaan vähintään 8 cm: n kuuma puuhiili. Kuuman pinnan ja lihan alareunan välisen etäisyyden tulee olla vähintään 5 cm, ja paahtimen yksinkertaisimmassa versiossa korin seinämien korkeus on 8 + 5 + 3 = 16 cm.
Grillikotelon kotiversion optimaaliset mitat on esitetty piirustuksessa.
Tyhjennä aihio ja koota yksinkertaisin pyyhekumi
Lihasruokien suosio avoimessa ikkunassa johtaa siihen, että braziers rakentaa metallilaatikoita, laatikoita ja jopa teräsrumpuja käsillä olevan moottoriöljyn alle. Useimmiten tynnyrin tai säiliön sisäpinnalla tulevaa brizieriä varten on suojaava pinnoite sinkkiä, fosforisuoloja tai, kuten bensiinin varastosäiliöissä, paksu lyijykerros.
Grillin rakentamiseen on helpompaa ja parempaa käyttää tavallista teräslevyä. Tämä materiaali, jonka paksuus on 2,5-3 mm, sopii erinomaisesti grillipaikan kehoon. Valmistuksessa tarvitaan levyä, jonka leveys on 40 + 2x18 + 3 = 79 cm ja pituus 64 + 2x18 = 100 cm, lisäksi tarvitaan neljä teräskulmaa, joiden hyllyleveys on 25-30 mm ja korkeus 110-120 cm.
Jotta saat yksinkertaisimman brizierin, tarvitset:
- Kulma-sähkökone, jossa on metallilevy. Hiomakoneen tehon tulisi olla vähintään 800 W;
- Hitsauslaite, parempi invertterityyppi, jossa elektrodit rautametallien hitsaukseen, halkaisijaltaan 3 mm;
- Lukkosepän teräslaite, yhden metrin pituinen, tai mikä tahansa muu samanpituinen mittaus, jonka asteikko on 1 mm;
- Sähköpora, jossa on joukko porakoneita metallia, lyöntiä ja vasaraa varten, harjapää ja pronssiharjakset porausta varten;
- Metalli, jossa on pieni lovi.
Aluksi sinun tulee suorittaa tulevan mangal-kotelon asettelu. Poraussuuttimella tai muulla tavalla sinun on poistettava kaikki ruoste ja mittakaava tulevan rungon sisäpuolelta. Ruosteenpoisto on tehtävä vain mekaanisesti, ilman kemiallisia ruoste- tai happomodifioijia.
Seuraavaksi suorita sijoitusmerkintä paistimen rungon alle. Käytössä olevalla merkinnällä on välttämätöntä leikata nurkkaosat hiomakoneen avulla, minkä jälkeen tulevan pellavan poikkileikkaus pysyy. Ennen paistokappaleen asennusta on tarpeen merkitä aukko pohja- ja sivuseinämien reikien poraukseen, kuten piirustuksessa. Rei'itys ja vasara täyttävät poran pisteen broilerin pohjassa. Aluksi porataan reiät, joiden halkaisija on 8 mm, sitten 12 mm poralla.
Jotta rungon yläreunassa olevat pistorasiat olisivat valmiita piikkien asentamiseen, porataan sivuseinien yläreunaa pitkin 10 mm: n reikiä, leikataan sitten hihnat hiomakoneella ja puhdistetaan leikkuutarrat tiedostolla.
Seuraavassa vaiheessa sinun täytyy taivuttaa rungon sivulenkkejä oikeassa kulmassa. Jos metallin paksuus on valittu oikein, vähintään 3 mm, taivutuksen helpottamiseksi voit mennä linjan läpi leikkuulevyllä, valitsemalla metallin, jonka syvyys on enintään 1 mm. Tämä helpottaa suuresti metallirungon taivutusta.
Kun olet kaarenut lieden seinät, sinun täytyy hitsata rungon liitokset. Kulman sisäpuolelta asetamme teräskulman, painamme seinäreunojen reunoja ja tarttumme ne pisteillä hitsaamalla. Jos lohkaisutoiminto suoritetaan tarkasti, rungon rungolla on oikea muoto ja suhde. Jäähitsaus on edelleen hitsattava rungon rungon kulmiin. Tätä varten leikataan halutun pituiset kulmat ja hitsataan ne myös kehon kulmiin pisteillä.
johtopäätös
Kokoonpanon jälkeen on suositeltavaa maalata paahtimen rungon ulkopinta lämpöä kestävällä maalilla tai käsitellä sitä yhdisteenä, jotta se voidaan kiillottaa. Tätä varten levitetään ohut kehrätty öljy kotelon valmistettuun pintaan ja kalsinoidaan tasaisesti puhaltimella. Hapetettuna muodostuu kaunis hapettuneen suojakerros, joka suojaa kehoa ruosteenmuodostuksesta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.